Susanne Zimmer

Som fotograf er jeg interesseret i relationer mellem mennesker, men også mellem mennesker og deres omgivelser. Derfor fotograferer jeg helst i omgivelser som betyder noget for jer. 

  • I naturen, og gerne på steder, som i synes er smukke eller har særlig betydning jer
  • I jeres have eller stuer, med andre ord, der hvor i føler jer tilpas.

De sidste fire år har jeg arbejdet med foto og video som statement redskab ( Powerpoint, Facebook, Instagram og dokumentation) og med mange  år som kunstner, akryl malerier og akvareller, har jeg en solid baggrund for at finde se motiver og relationer.

Det er vigtigt for mig at fange det, som I føler for og det I vil med billederne, så hvis det er til store begivenheder i jeres liv, tilbyder jeg at vi holder formøde, og ellers taler vi sammen på vej hen til den lokation, hvor I ønsker fotograferingen foregår. 

Jeg har en pædagogisk baggrund, og jeg plejer at få god kontakt med både børn og voksne. Ikke så sjældent har et af børnene lidt modstand på at blive fotograferet, men når vi er kommet gang, synes de faktisk det er sjovt og lidt spændende. Fotograferingen skal gerne være en oplevelse i sig selv, det giver de bedste billeder.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig.